babsub.fr
» » Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare
Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare album

Various - Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare album

  • Performer: Various
  • Genre: World, Folk, Country
  • Title: Pllake Me Kenge Dhe Muzike Shqiptare
  • Label: Artexport
  • Catalog: AS-011
  • Country: Albania
  • MP3 version size: 2839 mb
  • FLAC version size: 2860 mb
  • Rating: 4.4
  • Votes: 655

Tracklist

1Nikolin Gjergji dhe Unknown ArtistZoraqi - Sërish po vijmë = Zoraqi: Nous Voila Retour
2Xhavit Luti dhe Xhavit HoxhaMorcka - Është Kënga E Lumturisë Sonë = Morska: C'est Le Chant De Notre Bonheur